Plata pentru livrarea marfii se efectuiaza de catre client,  direct la curierul postal la primirea marfii, in numerar sau cu card bancar  pe teritoriul mun. Chisinau/ si  doar in numerar inafara municipiului Chisinau.

Clientul va primi un bon de plata pentru marfa livrata de la curierul postal.

Pretul pu transport / livrare in tara este achitat de catre Croitor Tricot

Plata pentru Returul marfurilor efectuata  a doua zi de la primire, se efectuiaza de catre client.

Atenie!.In momentul primirii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor, deoarece  iti ofera posibilitatea de a verifica daca produsul este in stare perfecta.

In cazul in care din start nu esti de accord cu modelul, culoarea, tesatura sau alte detalii, o poti returna prin curier imediat, fara a o achita.

Clientul are dreptul sa faca retur la marfa primita in termen de 14 zile, insa marfa trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost primita, adica  posibila de a fi vanduta in continuare. Nu se achita banii pentru marfa deteriorata din vina clientului.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, si  trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi. Din motive de protecție a sănătății clienților nostril, marfa care a fost purtata nu poate fi intoarsa.