Plata pentru livrarea marfii se efectuiaza cash /numerar/ de catre client,  direct la curierul postal la primirea marfii.

Pretul pu transport / livrare in tara este achitat de catre Croitor Tricot, daca suma depaseste 499 lei

Daca suma cumpărăturii nu depășește 499 lei, clientul va achita serviciile de curierat: 50 lei in Chisinau, si 70 lei in țară.

Clientul va primi un bon de plata pentru marfa livrata de la curierul postal.

Atenie!.In momentul primirii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor, deoarece  iti ofera posibilitatea de a verifica daca produsul este in stare perfecta.

In cazul in care din start nu esti de accord cu modelul, culoarea, tesatura sau alte detalii, o poti returna prin curier imediat, fara a o achita.

Clientul are dreptul sa faca retur la marfa primita in termen de 14 zile, insa marfa trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost primita, adica  posibila de a fi vanduta in continuare. Nu se achita banii pentru marfa deteriorata din vina clientului.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, si  trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi. Din motive de protecție a sănătății clienților noștri, marfa care a fost purtata nu poate fi intoarsa.

Returul sau schimbul produselor se face în unul din magazinele noastre fizice, unde clientul poate schimba produsul pe un alt produs, sau poate ridica banii pentru produsul returnat, daca acesta corespunde cu cerințele menționate mai sus.